Om FIVH Nord

Framtiden i våre hender Nord er den nordlige del av Norges største miljø- og solidaritetsorganisasjon - Framtiden i våre hender.
Fra Bodø i Nordland til Alta i Finnmark, har vi gjennom flere år stått sammen med dere og funnet konkrete, grønne løsninger i både hverdags- og bedriftsmessig sammenheng.
 
Du kan besøke oss i Tromsø (Miljøloftet, Storgata 88, 3. etasje) og i Kabelvåg (Lofoten hobbyverksted, gamle fengselet), hvor vår dør er åpen, kaffen er på kannen og en prat om grønne prosjekter er vi alltid klare for. 
 
Vi er fokusert på miljøvennlig forbruk, gode transportmuligheter og redusert matsvinn, men vi er åpne for alt, så ikke nøl med å kontakte oss!

Framtiden i våre hender Nord ønsker å gjøre det lystbetont og trivelig å leve miljøvennlig, og vi har derfor alltid livskvalitet som en viktig inspirasjonskilde, når vi jobber med framtidsriktige løsninger.

Så om du er en privatperson, bedrift, organisasjon eller en gruppe mennesker i et nærmiljø som vil komme i gang med miljøarbeidet lokalt? Hvorfor vente?